NOTÍCIES TENNIS 

REPRESENTACIÓ DEL CLUB TENNIS LLEIDA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL.

21/01/2015

 

El cap de setmana passat va arrancar la prèvia del Campionat de Catalunya Infantil Individual a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis de Cornellà amb la presència de cinc jugadors del nostre Club.

Dos van ser les jugadores que van superar la primera ronda. Per una banda, Maria Bonet va guanyar a Carlota Farres per 6/1 6/2 i l’altra jugadora que va aconseguir la victòria va ser Anna Trilla contra Sara Domene per 6/3 6/0. A segona ronda, tot i els bons partits de totes dues jugadores, no van poder contra les seves rivals, Bonet va caure davant Anna Teruel 6/4 6/3 i Trilla contra Blanca Simon per 7/5 6/1.

Nuria Pérez també va tenir clares opcions per classificar-se per segona ronda, tot i començar amb un joc irregular a conseqüència dels nervis, va se capaç de refer-se i acabar fent un bon partit tot i perdre per 6/3 3/6 6/3 contra Natalia Ferrer.

En el cas dels nois, tant Aleix Gaya com Albert Agreda van perdre a primera ronda contra Javier Servera i Juan Bañuls respectivament.

El cap de setmana vinent, començarà el quadre final de la competició, on Aran Teixidó surt com a primera cap de sèrie i Ares Teixidó com a cap de sèrie número dos.


MOLTA SORT A TOTES DUES.


Club Tennis Lleida.

 

PEP CANYADELL DOBLE CAMPIÓ A L’OPEN DE NADAL.

07/01/2015

 

Durant les vacances de nadal s’ha celebrat l’Open Slam-Head a les instal·lacions del Club Tennis Urgell on set jugadors del Club Tennis Lleida es van classificar per les finals.

El protagonista de la competició ha estat Pep Canyadell que s’ha aixecat amb el títol tant en categoria Cadet com Junior. En la primera d’elles es va desfer de Carlos Ruiz per 6/4 6/4 i, de Nestor Giribet per 6/4 6/2 en categoria Junior.

Eduard Fontanellas va fer un bon campionat, accedint a la final després de desfer-se de Ricart Prat i David Galiano. A la final va caure davant Josep Mestres que es va proclamar campió.

El mateix va fer Nuria Perez en categoria Aleví, en aquest cas va perdre a la final contra l’andorrana Georgia Cervos després de superar a Olivia Trilla i Elda Aguila en les rondes anteriors.

Albert Modol es va proclamar finalista Benjamí al caure contra Jan Rubio a la final. A les rondes anteriors, Modol es va desfer de Iker Rubiella i Albert Sarrias.

Per últim, Maria Teixidó va perdre a la final Cadet Femení contra Ares Llobera per 6/1 6/3.


Enhorabona a tots i totes.


Club Tennis Lleida.