Reserva de pistes i
activitats dirigides

Adrià Franco, quartfinalista, el millor representant del CT Lleida al Campionat de Catalunya Cadet

30 maig 2022

Adrià Franco va ser el millor representant del Club Tennis Lleida al Campionat de Catalunya Cadet de tennis, que es va disputar a les pistes del CE Emili Sánchez del Prat de Llobregat.

En el seu primer any a la categoria, Franco va aconseguir classificar-se per als quarts de final del torneig, ronda en la qual va caure davant el tercer favorit, Manel Lázaro, per 6-4 i 6-2. Prèviament, Adrià Franco s’havia desfet de Ross Trias (7-5 i 6-2), Carlos Lana (6-1 i 6-1) i Arnau Martínez (11), per un doble 6-4.

Pel que fa a la resta de representants del Tennis Lleida a la competició, dos d’ells van aconseguir passar a la fase final juntament amb Adrià Franco. Es tracta de Jordi González, que va caure a la primera ronda per 6-1 i 6-0 davant el segon cap de sèrie número 2, Luis García, i de Laia Larrosa, que va cedir també a la primera davant Anna Cabassers per un doble 6-1. No van aconseguir superar la fase prèvia Nil Rubio, Guim Clavera, Borja de Bufalá i Alejandro García.

Podeu consultar els quadres de competició als documents adjunts.