Reserva de pistes i
activitats dirigides

Álvaro García, subcampió a Lleida, es classifica per a la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14

14 febrer 2023

Álvaro García, jugador de l’escola del CT Lleida, va ser subcampió a la fase prèvia de Lleida del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14. García va perdre la final masculina davant Vlad Secara, però així i tot es va classificar per a la fase final.

El partit que decidia el títol de la fase prèvia lleidatana es va disputar aquest diumenge al Club Tennis Lleida, atès que les pistes del CT Urgell, que havien acollit el torneig durant les quatre setmanes anteriors, no estaven en condicions arran de les gelades.

A la final, Álvaro García va perdre per 7-5 i 6-3 davant Vlad Secara en un duel en el que va tenir les seves opcions, sobretot al primer set, en que va arribar a dominar per 4-5 al tie break, però al final va acabar cedint.

El campió s’enduia com a premi la classificació directa per participar al quadre final del torneig, que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. Però atès que Vlad Secara ja s’havia adjudicat el títol a la fase de Tarragona (a Reus, concretament, derrotant també Álvaro García), el jugador de l’escola del CT Lleida també ha obtingut el bitllet per competir a la fase final, que ja té coberts aquests llocs: