Reserva de pistes i
activitats dirigides

Bons resultats dels sis representants del CT Lleida a la prova de València del Rafa Nadal Tour

05 juliol 2022

Un total de sis tennistes del Club Tennis Lleida van participar de forma destacada a la prova del circuit nacional Rafa Nadal Tour que es va disputar la setmana passada a València.

Daniel Culleré va guanyar el primer partit de la fase final sub 12 davant Nicolai Rydholt per 7-6(8) i 6-3, però a la segona ronda va cedir de forma ajustada davant el cap de sèrie numero 5, Pablo Basset, per 7-5 i 6-3.

També en sub 12, Víctor Bosch va superar la fase prèvia de la categoria sub 12 en guanyar els seus tres partits davant Raúl Zarzo (6-2 i 6-0), Arnau Girbés (6-3 i 6-2) i Gael Lage (6-2 i 6-0). Posteriorment va caure a la primera ronda de fase final davant José Dronov per 6-2 i 6-0.

En sub 14, Víctor Palomar va superar les dos primeres rondes de la fase final en batre Carlos Lana (6-3 i 6-3) i Platon Tsarenko (7) (6-2 i 6-3) per després perdre per 6-1 i 6-1 davant Àlex Ramis, que acabaria sent semifinalista.

En aquesta mateixa categoria sub 14, Martí Franco i Marc Rojo van disputar la fase prèvia, superant les dos primeres rondes però caient a la tercera. Així, Franco va guanyar davant Luis Calvo (6-0 i 6-0) i contra Guillem Laguna (6-1 i 6-1), però va ser eliminat per Antonio Zafra (6-3 i 6-4), mentre que Rojo va superar Félix Badham (6-0 i 6-2) i Rubén Ferrer (6-4 i 6-1), per acabar perdent davant Sacha Bouillard (6-4 i 6-2).

Per últim, en sub 16 Adrià Franco va superar la primera ronda de l’exigent quadre sub 16 (on només hi participen 16 jugadors) en derrotar Alejandro Carbonell per 6-4 i 6-1, però va caure a la segona ronda al tercer set (7-6, 1-6 i 6-4) davant Pere Prat (3), que posteriorment es proclamaria campió.

Podeu consultar els quadres de les diferents categories als documents adjunts.