Reserva de pistes i
activitats dirigides

El Memorial Joan Oró-1r Torneig Forn La Ràdio corona els seus campions a les pistes del Tennis Lleida

10 octubre 2023

Cèlia Torrelles i Jordi González, en cadets, Nayara Sanjuan i Álvaro García, en infantils, i Zenaida Ruiz i Amadeu Piqué, en alevins, s’adjudiquen els títols.

El Memorial Joan Oró-1r Torneig Forn La Ràdio va coronar aquest dissabte els seus campions i campiones, un cop es van disputar les seves finals a les pistes del Club Tennis Lleida. Cèlia Torrelles i Jordi González, en cadets, Nayara Sanjuan i Álvaro García, en infantils, i Zenaida Ruiz i Amadeu Piqué, en alevins, es van endur el títols en les seves respectives categories.

Començant per la categoria cadet, a la final femenina Cèlia Torrelles es ve endur el títol en superar Maria Cachinero per 7-5, 6-7(4) i 10-8 en un disputadíssim partir. En nois, Jordi González es va proclamar campió en batre Víctor Palomar per 6-4 i 6-4.

Passant als infantils, en l’apartat femení el campionat se’l va endur Nayara Sanjuan en guanyar Astrid Roges per 6-2, 1-6 i 10-7. En el capítol masculí, triomf final d’Álvaro García davant Ramon Perat per 6-4 i 6-3.

Per últim, en la categoria d’alevins, la final femenina va ser per a Zenaida Ruiz davant Amaia Olomí (6-0 i 6-1). En l’apartat masculí, Amadeu Jordi Piqué va endur-se el títol en vèncer Raúl Estaun per 6-1 i 6-4.

També es van disputar les finals dels quadres de consolació, que van tenir com a guanyadors Paula Nadal i Francesc Solsona (cadets), Mariona Eras (infantil) i Helena Palomar i Álvaro Gros (alevins).

El torneig es va iniciar el passat 16 de setembre i anava adreçat a les categories aleví, infantil i cadet, tant masculí com femení. Tots els inscrits, que van ser més d’un centenar, van rebre com a obsequi una samarreta i una tovallola. A més, es va sortejar entre tots els participants una setmana a la Rafa Nadal Academy, un sorteig que es va fer el dissabte durant l’acte de lliurament de trofeus i que va tenir com a afortunada Daniela Carmona.

Pel que fa als premis, els guanyadors/es van rebre un trofeu i un val de 200€, mentre que els/les finalistes també van obtenir un trofeu i un val de 100€. Cal destacar que en total es van repartir premis i regals per un valor de 6.000€.

Podeu consultar la totalitat de quadres del torneig clicant AQUÍ.