Reserva de pistes i
activitats dirigides

L’aleví masculí passa a semifinals del Campionat de Catalunya per equips i l’absolut masculí s’assegura la permanència a Divisió 1

06 març 2023

El Tennis Lleida va afrontar aquest cap de setmana diferents compromisos al Campionat de Catalunya per Equips, competició en la que va destacar la classificació per a les semifinals del conjunt aleví masculí.

Aquesta classificació va arribar després de guanyar el CT Ribes a domicili per 1-4. El seu rival a les semifinals serà el CT Les Argelagues (podeu consultar el quadre d’aquesta categoria al document adjunt).

Per la seva part, les alevines de l’equip B no van aconseguir l’accés a la final en caure per 2-3 davant l’Up Tennis Cornella en una eliminatòria que es va resoldre al doble definitiu.

Per altra banda, l’equip absolut va afrontar una doble jornada, caient dissabte a Belulla però assegurant-se la permanència a Divisió 1 en batre el diumenge el RC Polo de Barcelona.