Reserva de pistes i
activitats dirigides

Maria Pardo i Víctor Palomar, subcampions en dobles al Campionat de Catalunya de Tennis Sub 15

22 juliol 2022

Dos representants del CT Lleida, Maria Pardo i Víctor Palomar, han estat finalistes als seus respectius quadres de dobles al Campionat de Catalunya de Tennis Sub 15 que es disputa al CT Lleida.

En noies, la parella Maria Pardo/Cèlia Torrelles (CT Lleida/CT Vic), quarta favorita, va ser subcampiona en perdre la final per un doble 6-2 contra Carlota Vilà/Alba Sallés (1). A les rondes anteriors, Pardo i Torrelles havien eliminat dos parelles del CN Lleida: a quarts de final, la formada per Martina Pascual/Eva Alentà per 7-5 i 6-0, i a les semifinals, Paula Nadal/Anna Noguero (2) per 6-3 i 6-2.

En nois, Víctor Palomar (CT Lleida)/David Sánchez també van perdre la final per 6-3 i 7-6(2) davant la parella primera favorita, formada per Guillem Campos/Lluís López. Prèviament, Palomar i Sánchez s’havien desfet, a la primera ronda, de Borja de Bufalá/Nil Rubio, també del CT Lleida, per 6-4 i 6-3; a quarts de final, dels segons favorits, Sergi Bonet-Pol Puig, per WO; i a semifinals, dels quarts caps de sèrie, Sergio Paulo Bastos/Pol Pitarch, per 6-3 i 7-6(7).

En l’apartat individual, Carlota Vilà (2) va guanyar el títol femení en derrotar per 6-2 i 6-1 Anna Cabassers i , mentre que Arnau Martínez (2) es va proclamar campió masculé en batre per 6-2 i 6-0 Guillem Campos (1).