Reserva de pistes i
activitats dirigides

Inscripcions obertes per a l’Open Pàdel Finques Prats del CT Lleida

13 abril 2024

En el cas de la categoria absoluta, les inscripcions es podran fer fins al 2 de maig, i el torneig es disputarà del 6 al 19 de maig.

Quatre distincions per al CT Lleida a la Diada del Pàdel Lleidatà

24 gener 2024

En aquesta trobada, el CT Lleida va recollir quatre premis aconseguits pels integrants dels seus equips, concretament el subcampionat dels veterans de 1a categoria, el campionat de 3a categoria ­–on també es va quedar subcampió a la fase del

Participació dels alumnes de l’escola de pàdel, al Màster Final Kids Ozone

20 novembre 2023

Així, en categoria aleví, Vito Puigdemasa i Beltran Cruz van arribar a la final de consolació, mentre que Xavier Fo i Martí Riera van participar per primera vegada en un torneig de pàdel

Finals i festa de cloenda del Campionat Social de Pàdel

Des del CT Lleida, es vol agrair a tots els jugadors i jugadores la seva participació al campionat.

Marina Guinart-Sara Pujals i Enric Sanmartí-Tonet Sans, campions del Super Gran Slam de pàdel del CT Lleida

02 octubre 2023

El Club Tennis Lleida reuneix l’elit catalana del pàdel amb el IV Super Gran Slam

21 setembre 2023

​​​​​El Club Tennis Lleida serà l’escenari, del 24 de setembre a l’1 d’octubre, del IV Super Gran Slam, prova puntuable per al Circuit Absolut Audilegem que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

Ascens a 2a per al masculí C del CT Lleida, mentre que el femení B es queda a un pas de pujar

12 juliol 2023

El femení B es va quedar a les portes de l'ascens en perdre a l’última ronda per un ajustat 1-2 davant l’Urban Sport La Seu.

Marc Fernández i Iü Tarragona, campions de la categoria infantil de la Salting Cup by Mini Maximum de Torredembarra

04 juliol 2023

Els jugadors del grup de competició de l'Escola de Pàdel del Tennis Lleida es van endur el campionat fent un molt bon paper, atès que van guanyar tots els partits de la fase de grups, a semifin

Lliurament de premis i regals del Trofeu Vespertí de Pàdel Mixt i +45 del 2023

28 juny 2023

El MiniOpen Pàdel Seroil, al Club Tennis Lleida els dies 26 i 27 de maig

17 maig 2023

Hi haurà dos categories, amb fase de grups i fase final, i amb premis en totes les categories, a més de Welcome Pack, samarreta Seroil, sanck, beguda,...