Reserva de pistes i
activitats dirigides

TÍTOL DE DIVISIÓ 2 I ASCENS DE CATEGORIA PER A L’EQUIP INFANTIL DEL CT LLEIDA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

21 juny 2021

L’equip infantil del Club Tennis Lleida s’ha proclamat campió de Catalunya de Tennis de la Divisió 2, un títol que té com a premi afegit l’ascens de categoria.

Ho va aconseguir en imposar-se a la final del Campionat de Catalunya per 1-4 a les pistes de l’equip B del CT Barcino.

Els punts del CT Lleida els van sumar Adrià Franco, en batre Adrián Jiménez per 6-4 i 6-3; Lande Culleré, en superar Jorge Sánchez per un doble 6-4; Jordi González, que es va imposar davant Enric Novell per 6-0 i 6-1; i Nil Rubio, vencedor davant Lucas Matute per 6-0 i 6-1. L’únic punt que es va escapar va ser el del partit de Víctor Palomar, que es va trobar indisposat i va haver d'abandonar quan havia guanyat el primer set per 5-7 i perdia el segon per 4-1. Tot l’equip va mostrar un excel·lent nivell que ha tingut com a recompensa el títol i l’ascens.