Reserva de pistes i
activitats dirigides

Víctor Palomar cau davant els futurs campions tant en individuals com en dobles del circuit Tennis Europe sub 14 de Telde

24 octubre 2022

Víctor Palomar, jugador del CT Lleida, va caure davant els futurs campions tant en el quadre individual com en el de dobles de la prova del circuit Tennis Europe sub 14 que es va disputar a Telde (Gran Canaria). En dobles va arribar a semifinals, mentre que en individuals va cedir a la segona ronda.

A la prova individual, Palomar va caure a la segona ronda en perdre davant el cap de sèrie numero 1, l’anglès Mark Ceban, per 6-2 i 6-4. Cal remarcar que Ceban es va acabar proclamant campió del torneig. A la primera ronda, el jugador del CT Lleida havia eliminat el canadenc Zayyan Virani per 6-3, 3-6 i 6-2.

Pel que fa als dobles, la parella formada per Víctor Palomar i Roberto Pérez (8) també va caure davant els que al final s’acabarien enduent el títol, Martín Cozar i Hugo Tomás, que els van derrotar per 6-3, 6-7 (1) i 10-8 en un disputadíssim partit. Per arribar a les semifinals, Palomar-Pérez havien superat successivament Jensen-Rosso (6-2 i 6-0), Michaeli-Virani (6-4 i 7-5) i, ja a quarts de final, els britànics Rhys Lawlor i Leo Wright per 3-6, 6-2 i 10-6.

Podeu consultar els quadres als documents adjunts.