Reserva de pistes i
activitats dirigides

Álvaro García, jugador de l’Escola del CT Lleida, campió de Catalunya sub 13 tant en individuals com en dobles

10 juliol 2023

Álvaro García, jugador de l’Escola del Tennis Lleida, s’ha proclamat campió de Catalunya sub 13 tant en individuals com en doble. El torneig es va disputar al CT Mataró.

Començant per l’apartat individual, el tennista del RCT Barcelona, que també entrena al CT Lleida, va derrotar a la final a Carlos Marín (6) per 6-4 i 7-5. Prèviament, García, que partia com a cap de sèrie número 2, s’havia desfet de Víctor Pla (6-3 i 6-0), Noah Arrese (6-0 i 6-1), Marcel Pons (13è cap de sèrie, per 6-1 i 6-0), Marc Pelegrín (8è favorit, per 3-6, 6-4 i 10-5) i Àlex Fradera, cinquè favorit, per 6-2 i 6-3.

Pel que fa als dobles, competició en la que va formar parella amb Marc Schulz, també de RCT Barcelona, Álvaro García va conquerir el títol en derrotar a la final Pol Mas i Marc Pelegrín (2) per 6-4, 2-6 i 10-5. Per arribar a la final, els nous campions, que partien com a primers favorits, van eliminar successivament Àlex Fradera-Pol González (6-1 i 6-1) i Julián M. Valon-Yago Savin (6-1 i 6-2).

Podeu consultar els quadres de competició, tant masculí como femení, als documents adjunts.