Reserva de pistes i
activitats dirigides

Daniel Culleré cau a les semifinals de la Divisió 1 del Campionat de Catalunya aleví

31 gener 2022

Daniel Culleré, jugador del Club Tennis Lleida, es va quedar a un pas de disputar la final de la Divisió 1 del Campionat de Catalunya aleví de tennis en perdre a les semifinals del torneig, que se celebra a les pistes del CE Emilio Sánchez.

Culleré va cedir davant el primer favorit, Ian Barroeta, per 6-3 i 6-1. Cal remarcar que, en superar la ronda de vuitens, Daniel Culleré es va classificar per al Campionat d'España de la categoria, que es disputarà a Almeria durant el mes de juny vinent.

Barroeta jugarà la final davant Álvaro García (2), jugador de l’escola del CT Lleida i representant del RCT Barcelona, que va batre Mark Schultz per 6-1 i 7-6.

També hi havia representació del CT Lleida a les semifinals de la Divisió 2 gràcies a Víctor Bosch, que va perdre per 6-3 i 7-6 davant Robert López (4).

A la Divisió 2, però en l’apartat femení, Helena Palomar va perdre a quarts davant Arlet Moreno (6-2 i 6-2).

Podeu consultar tots els quadres en aquest ENLLAÇ.