Reserva de pistes i
activitats dirigides

Víctor Palomar i Maria Pardo, a semifinals de la prova del circuit Barcelona Open Banc de Sabadell sub 14 que se celebra al CT Lleida

31 gener 2022

La prova del circuit Barcelona Open Banc de Sabadell sub 14 que se celebra al Club Tennis Lleida va disputar el seu segon cap de setmana de competició, que va tenir com a notes destacades la classificació per a les semifinals de dos dels representants del club amfitrió, Víctor Palomar i Maria Pardo.

Començant pel quadre masculí, Víctor Palomar (1) va superar per 6-0 i 6-3 Cristian Santos (6), i ara s’enfrontarà a semifinals davant David Sánchez (5), botxí de Roger Dolcet per 6-1 i 6-0. Sánchez també va eliminar a segona ronda un altre jugador del CT Lleida, Bruno Melé, al que va derrotar per 6-3 i 6-1.

També té assegurat un lloc a semifinals Antonio Zafra (7), que va eliminar el segon favorit, Joan Vallespí, i ara espera rival, ja que jugarà contra el vencedor del partit de quarts entre el lleidatà David Gálvez i Yago Castellanos (3).

Passant al quadre femení, Maria Pardo (4) va derrotar Chloe Gil per un doble 6-1, i jugarà a semifinals contra la guanyadora del partit Mar Olmos-Anna Cabassers. Aquesta última va eliminar la segona favorita, Paula Hormigón.

L’altra jugadora que té un lloc garantit a semifinals és la primera cap de sèrie, Maria Palacios, que s’enfrontarà a la vencedora del duel entre Adriana Pujol (3) i Mar Cabassers.

Aquesta nova competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d’aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 16 al 24 d’abril de 2022) a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899.

Podeu consultar els quadres als documents adjunts.