Reserva de pistes i
activitats dirigides

El Club Tennis Lleida es classifica per a la Fase d’Ascens a la màxima categoria del tennis estatal

19 setembre 2022

Va eliminar el CT Girona i el CT Pamplona a la fase grups del Campionat d’Espanya per equips absoluts. Ara lluitarà els dies 15 i 16 d’octubre amb altres tres equips per ser entre els vuit millors d’Espanya.

L’equip absolut masculí del Tennis Lleida es va classificar per a la Fase d’Ascens a la Primera del Campionat d’Espanya, en la qual quatre equips es jugaran el poder accedir a la màxima categoria estatal els dies 15 i 16 d’octubre. El conjunt lleidatà va estar format per Ivan Solans, Albert Módol, Pablo Irigaray, Dani Martínez, Álvaro Barranco i Néstor Giribet.

La classificació per aquesta fase d’ascens va arribar aquest cap de setmana a la fase de grups disputada a Pamplona, on el CT Lleida va oferir un gran rendiment. Així, a les semifinals de dissabte, l’equip lleidatà va eliminar el segon favorit de la categoria, el CT Girona, en derrotar-lo per 4-3 després de capgirar l’eliminatòria en guanyar els dos partits de dobles. Amb la permanència ja assegurada, el diumenge va arribar el duel contra el CT Pamplona, amb la dificultat afegida que era l’equip amfitrió. Aquest fet no va ser impediment perquè el Tennis Lleida s’imposés per 4-1, amb la qual cosa aconseguia l’accés a la fase d’ascens, en què lluitarà amb els altres tres campions de la fase de grups.