Reserva de pistes i
activitats dirigides

Festa Final de les Escoles de Tennis i de Pàdel 2021-22 del CT Lleida

21 juny 2022

El passat dissabte, 18 de juny, les instal·lacions del CT Lleida van acollir la Festa Final de les Escoles de Tennis i de Pàdel corresponents al curs 2021-2022.

Va ser tot un matí d’esport, jocs, campionats, inflables, diversió, classes amb pares i fills, exercicis de punteria i també de lliurament de premis de la Lliga Interna de l’Escola de Base de tennis.

En total hi van participar una setantena de nois i noies de l’escola de tennis de base i de l’escola de pàdel per posar el punt i final al curs anual abans de deixar pas a les estades d’estiu.

Es va fer a tothom el lliurament de la seva merescuda medalla i, a més, als participants de la Lliga Interna se'ls va donar una copa a cada un d’ells, ja que és una competició que a tots els considerem guanyadors pel seu esforç.

Cal recordar que les classes de les escoles continuaran fins aquest dijous, 23 de juny, en què totes les classes acabaran a les 20.00 hores en motiu de la revetlla de Sant Joan.