Reserva de pistes i
activitats dirigides

Sanmartí-Sans i Pozuelo-Tena, campions al Super Gran Slam de pàdel del CT Lleida

27 setembre 2022

Tonet Sans i Enric Sanmartí es van proclamar campions de Primera categoria masculina en el Super Gran Slam celebrat a les pistes del Club Tennis Lleida, després de guanyar Ruben Rivera i Ferran Insa per un marcador de 6-3 i 6-1. Els campions van assegurat que “la veritat és que avui tot ens ha sortit de cara des de l’inici del partit. Ens hem trobat molt còmodes amb el nostre joc i hem pogut assaborir per fi un triomf a La Terra Ferma aquesta temporada, ja que ens altres dos tornejos disputats no ho havíem pogut aconseguir. Estem molt satisfets de com ha anat la final i felicitem als nostres rivals”.

A Primera femenina, la victòria va ser per la parella formada per Ainara Pozuelo i Lara Tena. Les campiones ses van imposar en una final molt llarga i intensa a Lara Arruabarrena i Agostina Szyller, per 7-6, 4-6 i 7-6. Les vencedores van explicar que ha estat una final majúscula, amb molta tensió, amb moments de tot i que semblava que podia caure de qualsevol costat. Per petits detalls ho hem aconseguit i estem molt contentes. Les quatre jugadores hem fet gaudir i molt al públic aquí present i ens satisfà molt el regust del triomf.

A Tercera masculina els campions van ser Ramon Vilanova i Sergi Palomo en guanyar per 7-5 i 6-0 davant Manel Torras i Alberto Gómez. A Tercera femenina es van proclamar campiones Dalia Acosta i Irene Altés després de resoldre per 6-3, 2-6 i 6-0 la final enfront Alba Carmona i Marta Guzmán.

Les finals de diumenge van posar punt i final a set dies de competició, amb bona afluència de públic presenciant el Super Gran Slam del CT Lleida i en què les semifinals i les finals van ser retransmeses en directe pel canal de YouTube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

L’entrega de trofeus va comptar amb la presència de José Luis Solans, president del CT Lleida; Natàlia Satué, vocal de pàdel a Lleida de la FCP; Paco Cerdà, tinent d’alcalde de promoció econòmica i emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida; Quim Puyuelo, responsable esportiu del CT Lleida; i Anna Fillat, delegada a Lleida de la FCP.

En aquest ENLLAÇ de la Federació Catalana de Pàdel podeu trobar les millors fotos del Gran Slam del CT Lleida.

Text i fotos: Federació Catalana de Pàdel