Reserva de pistes i
activitats dirigides

Títol i ascens a Segona per al CT Lleida al Campionat de Catalunya de Pàdel de Tercera

21 febrer 2023

​​​​​El Club Tennis Lleida es va adjudicar el títol al Campionat de Catalunya de Pàdel per Equips de Tercera categoria, competició celebrada a l’Atlètic Hockey Terrassa del 13 al 19 de febrer. A més del títol, el CT Lleida va aconseguir el premi afegit que suposa l’ascens a Segona categoria.

L’equip lleidatà va estar format per Albert Llebot, Gerard Boquet, Sergi Torres, Albert Fontova, Albert Sentís, Sergi Abellana, Enrique Huelin, Eduard Santacreu, Albert Soteras, Ivan Solans, Jordi López i Pablo Irigaray.

El Tennis Lleida va obrir la competició derrotant a la primera ronda el Maresme Pàdel Club per un contundent 4-1. A continuació, en l’eliminatòria de quarts de final que donava l’ascens a la Segona categoria va superar per un ajustat 3-2 el cap de sèrie número 1, el Tot Padel Play, en un duel que va oferir un partit d’infart guanyat per la parella Enrique Huelin-Albert Llebot.

Ja a les semifinals, el CT Lleida es va desfer per 3-2 del Pàdel Indoor Figueres en una eliminatòria en la que els lleidatans van ser superiors en tot moment. A la final, el rival va ser el Cercle Sabadellés 1856 ‘B’, davant del qual es va viure l’eliminatòria més igualada. El títol es va resoldre per un ajustat 3-2 favorable al Tennis Lleida, que va haver de remuntar els dos últims partits recorrent al tercer set. El punt definitiu que donava el títol al CT Lleida el va aconseguir la parella Ivan Solans-Sergi Torres.